Gezichtsbehandeling met behulp van Radiofrequentie

Nice Shape biedt gezichtsbehandelingen aan met behulp van radiofrequentie.

Wat doet radiofrequentie?

Radiofrequentie (RF) verwarmt de cellen met 1 à 1,5 graad. Hierdoor ontstaat een wrijving tussen de cellen, die ervoor zorgt dat de temperatuur wordt verhoogd. De hersenen krijgen een seintje dat er gekoeld moet worden, waardoor er diverse processen op gang worden gebracht, zoals een betere doorbloeding.

Tijdens de behandeling worden er crèmes ‘ingesluisd‘, die aangetrokken worden door de positief en negatief geladen cellen tijdens het RF proces. Deze crèmes kunnen hierdoor dieper in de huidlaag komen en dus beter hun werking doen.

Dat maakt dat RF één van de veiligste manieren is om met actieve stoffen de huid te verbeteren. De Nannic producten zorgen eveneens voor een optimaal herstel en bescherming van de huid barrière.

De behandeling kan het beste als kuur worden gestart. Binnen 8 weken wordt de huid grondig aangepakt en er vindt een ‘boost’ plaats in de huidlagen.

Daarna is het een kwestie van onderhoud. U kunt dan 1 keer in de 2 tot 3 weken een losse behandeling nemen voor een blijvend resultaat.

Een greep uit de RF resultaten