Alle Voordelen Op Een Rijtje

Geen enkel afslanksysteem is completer in zijn werking dan het Ultratone Futura® Pro Bioenergy™ Systeem.

We kunnen ons voorstellen dat alle informatie op deze website overweldigend is.  Daarom volgen hier de belangrijkste voordelen op een rijtje:

GECONTROLEERDE CAVITATIE

De Ultratone Futura® zorgt ervoor dat opgeslagen vetten door gecontroleerde (stabiele) cavitatie direct worden vrijgegeven. Op de pagina van Mens en Gezondheid wordt uitgelegd wat cavitatie is en dat zo’n behandeling doorgaans € 200 per keer kost. Klik daarvoor op deze link. Onze behandelingen, die overigens méér inhouden dan cavitatie alleen, kosten slechts € 60 per behandeling en tijdens de Eindejaarsaanbieding nóg minder.

LIPOLYSE

De Ultratone Futura® stimuleert Lipolyse en breekt de vrijgegeven vetten af in vrije vetzuren en glycerol.

Lipolyse of vetverbranding is een fysiologisch proces dat plaatsvindt om energie op te wekken in het lichaam. Vetten (hetzij afkomstig uit voeding, hetzij opgeslagen in het lichaam) worden ‘verbrand’ en omgezet in energie.

LYMFEDRAINAGE

De Ultratone Futura® heeft een Lymfedrainage functie en stimuleert de afvoer van de vrijgekomen vetzuren, glycerol en afvalstoffen. Het vermindert tevens de vochtretentie.

BEVORDERT DE BLOEDCIRCULATIE

De Ultratone Futura® bevordert de bloedcirculatie. Hierdoor verbetert de zuurstofvoorziening en energieaanvoer naar de spieren.

SPIERSTIMULATIE

De Ultratone Futura® heeft een spierstimulatie programma. Dit verhoogt energie- en calorieverbruik. Het vermindert de vetmassa en vergroot de spiermassa door 90% van de spiervezels aan te spreken.

HUIDVERBETERING

De Ultratone Futura® behandelingen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine.  Dit verstrakt en verstevigt de huid, die door het afslanken slapper is geworden.

ANTI-CELLULITE

De combinatie van bovenstaande technieken en uitwerkingen is volgens wetenschappelijk onderzoek het meest succesvol gebleken bij de bestrijding van cellulite.

PIJNVERLICHTING & REHABILITATIE

Verder stimuleren de behandelingen het zelfherstellend vermogen. Ze maken het lichaam sterker en gezonder. Tevens versnelt het herstel van blessures met 50%!

WELLNESS

Chromotherapie en de gepatenteerde Ultrawave signalen zorgen voor een uiterst ontspannende en comfortabele wellness sessie.